Om mig

Jeg lytter intens til en podcast og skriver noter i en pokkers fart! Smilet er altid på mine læber og er ret sikker på, at mit ansigtsudtryk ser meget koncentreret ud. Hver gang jeg får en opgave, vokser min lyst til at blive dygtigere og klogere. En hver afsluttet opgave giver mig en tilfredsstillelse, da jeg altid har lært noget nyt.

Erfaringerne tager jeg med mig videre til næste opgave, fordi min ambition er at udføre opgaven bedre end sidste gang og altid lære af mine fejl, så de ikke gentager sig mere end én gang. Jeg har en bachelorgrad og erhvervserfaring, hvor jeg har mulighed for at arbejde med marketing, som jeg finder interessant. Men jeg er stadig kilometer fra at være en erfaren dame.

DSC_0662red

At være ny i en branche med en masse kompetente og erfarne folk, giver mig lyst til at opsøge information og inspiration for at dygtiggøre mig selv. Jeg har en passion indenfor marketing, der medvirker en konstant søgen på at udvide mine erfaringer og kompetencer. Jeg har en interesse i at lære og udvikle mig med en ambition om at blive dygtigere og skarpere. Indholdet på min blog skaber jeg ved at gå på jagt efter ting, som jeg finder interessante.

Jeg krydrer mit indhold, så det berør mit netværk, hvor en stor del udgør folk, som er nået til samme stadie som mig sammen med mere erfarne folk, der har mange år på bagen. Det er interessant at blande mit netværk og professionelle folk, da det giver et nuanceret billede og forskellige værktøjer, der gør os klogere og skarpere på marketing.

Content marketing er for mig en mulighed for at dele indhold med mine læsere, som I kan bruge i jeres hverdag. Der vil altid være rum for at sparre med hinanden, da jeg tror på, at vi sammen står stærkere og er overbevidst om, at vi kan lære hinanden en masse på kryds og tværs af arbejdsopgaver og interesser. Jeg håber, at du vil følge med og lade dig inspirere, deltage i mine indlæg i kommentarfeltet og få indsigt i de emner, jeg finder interessante.

Mit mål er at blive dygtigere og skarpere, og det samme mål gør sig gældende for mine læsere. Jeg anser ikke mig selv som en ekspert, og jeg vil muligvis tage fejl undervejs, men det gør mig kun stærkere. Det er vigtigt at fejle for at kunne rette op på fejlen, så den ikke gentager sig. Hvis I sidder derude og har lyst til at give mig feedback på min blogging, skal I være hjertelig velkommen.

 Tak, fordi I læser med!

Kh. Ann Sofie